המגמה ללימודי מוזיקולוגיה ע"ש סמואל רובין

המגמה למוזיקולוגיה מקיימת שלושה מסלולים:

1. מסלול  חד חוגי
  2. שני מסלולים דו-חוגיים:  בשילוב מגמה מעשית בתוך ביה"ס למוזיקה או בשילוב חוג נוסף מחוץ לביה"ס למוזיקה.

במסלול החד חוגי לומדים התלמידים בין 46-34 ש"ס בכל שנה. סה"כ 124 ש"ס (לא כולל כלים שלובים).

במסלול הדו-חוגי: מוזיקולוגיה וחוג נוסף (מחוץ לביה"ס) לומדים התלמידים כ-20 ש"ס בכל שנה בממוצע, סה"כ 62 ש"ס.

במסלול החד-חוגי: מוזיקולוגיה ומגמה מעשית בביה"ס למוזיקה לומדים התלמידים כ-20-16 ש"ס בכל שנה בממוצע, כולל 12 ש"ס שיעורי בחירה מחוגים אחרים, סה"כ כ- 52 ש"ס.

תכנית נוספת בתואר ראשון (חוג לאחר תואר לבעלי תואר ראשון בתחום שאיננו מוזיקה), במסלול זה לומדים התלמידים תכנית זהה למסלול הדו-חוגי, בלא שיחוייבו ללמוד בחוג שני.

מסלול חד-חוגי לקראת תואר B.A במוזיקולוגיה

מסלול דו-חוגי לקראת תואר B.A במוזיקולוגיה