קורס אישי

קורס אישי בתואר הראשון

הקורס האישי מיועד לתלמידים מצטיינים המבקשים ללמוד תחום או נושא שאיננו מוצע בתכנית הלימודים של היחידה. תלמידים יוכלו להירשם לקורס אישי בהיקף של 2 ש"ס במקום שיעור בחירה בלבד במסגרתו ילמד נושא לפי בחירתם. אישור הקורס האישי מותנה בהסכמת איש/אשת סגל להנחייה אישית, בהגשת סילבוס מפורט ובאישור ועדת ההוראה של הפקולטה. מטלת הסיום תהיה עבודת סיום קורס כתובה.

קורס אישי בתואר השני

הקורס האישי מיועד לתלמידים מצטיינים המבקשים ללמוד תחום או נושא שאיננו מוצע בתכנית הלימודים של היחידה. תלמידים יכולים להירשם לקורס אישי בהיקף של 2 - 4 ש"ס במסגרתו יעבוד על נושא מחקר לפי בחירתו. אישור הקורס האישי מותנה בהסכמת איש/אשת סגל להנחייה אישית, בהגשת סילבוס מפורט ובאישור ועדת ההוראה של הפקולטה. מטלת הסיום תהיה עבודת סיום קורס כתובה או עבודת רפרט.