לימודים לקראת התואר "דוקטור לפילוסופיה"

מערכת תלמידי המחקר מורכבת משתי ועדות:

הוועדה האוניברסיטאית לתלמידי מחקר בראשותו של סגן הרקטור שהיא הוועדה העליונה, והוועדה היחידתית לתלמידי מחקר המורכבת מבכירי אנשי הסגל האקדמי בפקולטה.

הוועדה היחידתית לתלמידי מחקר מטפלת בכל המסלולים לתואר השלישי בפקולטה לאמנויות. מטרתה לאשר אך ורק הצעות מחקר ועבודות דוקטור מקוריות העשויות להוביל לחידושים משמעותיים בתחום הנחקר.

ההנחיות שלהלן באות בנוסף להנחיות בתקנון האוניברסיטאי לתלמידי מחקר

(במקרה של סתירה בין התקנון היחידתי לאוניברסיטאי, יקבע התקנון האוניברסיטאי)

מסלולי הלימודים לתואר שלישי

בפקולטה לאמנויות ניתן ללמוד לקראת תואר שלישי באחד משני מסלולים:

1. מסלול רגיל
  2. מסלול ישיר
  • תלמידים בעלי תואר מוסמך העומדים בתנאי הקבלה אולם צריכים להשלים עבודת גמר לתואר שני או קורסים יוכלו להגיש מועמדותם ולהתקבל כ"מועמד לתלמיד מחקר".
  • בעלי התארים M.F.A.  M.Mus ו- M.Archיופנו ללימודי התואר השני המחקרי (M.A.) כמפורט בנספח מס' 2. לאחר השלמת התואר השני המחקרי בציונים הנדרשים, יוכלו להגיש מועמדותם ללימודי התואר השלישי. לנוהל המלא ראו נספח מס' 2.