עבודות סיום קורס

1. עבודות בקורסים של סמסטר א' יוגשו בתאריך 20 בפברואר 2022 .

עבודות בקורסים של סמסטר ב' או קורסים שנתיים יוגשו בתאריך 20 ביולי 2022.  המורה בקורס רשאי.ת לקבוע תאריך הגשה מוקדם יותר.

2. לעבודת סיום קורס מועד אחד בלבד.

3. לפי החלטת ועדת ההוראה חל איסור על הגשת עבודות משותפות.

4. אין לתקן עבודות סיום קורס. במקרה ובו התלמידים אינם מסיימים בהצלחה את הקורס, עליהם להירשם לקורס בחירה חלופי.

ניתן להגיש עבודות בשפה האנגלית באישור המרצה. התלמידים יבקשו אישור בכתב ממרצה הקורס - "טופס כתיבת עבודה באנגלית" ויצרפו למטלה.

העבודה תוגש באופן מקוון לאתר הקורס או דוא"ל המורה. מועד ההגשה תקף לתאריך המצוין עד לשעה 23:59. במקביל, יש לשלוח עותק למזכירות היחידה בה מתקיים הקורס, אלא אם כן התקבלה הנחיה אחרת ממזכירות היחידה.

במקרים בהם המורה מנחה על הגשת העבודה בעותק קשיח – על התלמידים להגיש את העבודה בתאריך שנקבע לתיבת הדואר של היחידה / של המורה.

פרסום הציונים יהיה לא יאוחר משלושה שבועות מיום הגשת העבודות. התלמידים ישמרו בידיהם עותק של העבודה.​