לימודי השלמה תואר שני

מועמדים בעלי תואר ראשון בתחום שונה מזה בו הוא מבקשים להתקבל לתואר שני יידרשו ללימודי השלמה (תואר 03) בכפוף לתנאי הקבלה המופיעים באתר הרישום.

אם יתקבלו, ילמדו במהלך לימודים אלה קורסים מלימודי התואר הראשון בהיקף שייקבע ע"י היחידה. קבלתם כתלמידים לתואר שני תידון בוועדת הקבלה היחידתית לאחר שיעמדו בהצלחה בכל הדרישות האקדמיות של תכנית ההשלמות שנקבע עבורם.

בנוסף לתנאי הקבלה הכלליים, מוסמכות ועדות הקבלה לקבוע תנאי קבלה נוספים בהתאם לרקע האקדמי של המועמדים. החלטות ועדות הקבלה הן סופיות ובלתי ניתנות לערעור ותקפות רק לסמסטר שאליו נרשמו המועמדים.

על התלמידים לסיים את לימודי ההשלמה תוך שנה מתחילת לימודיהם.

במקרים מיוחדים, יכולה ועדת ההוראה של היחידה לאשר לתלמידים ללמוד במקביל ללימודי ההשלמה.