התאמות לימודיות

התאמות לימודיות מסיבות בריאותיות

תלמידים הנזקקים להתאמות בבחינות מסיבות רפואיות מתבקשים לקרוא את הטופס המצורף ולמלא אותו כנדרש.

הבקשה תוגש לוועדת ההוראה של הפקולטה דרך מזכירות התלמידים של הפקולטה. ניתן להגיש את טופס הבקשה והמסמכים הנלווים באמצעות  דוא"ל  mazkirutart@tauex.tau.ac.il.

תלמידים בתכניות דו-חוגיות/ משולבות יגישו את בקשתם רק באחת מן הפקולטות שבהן הם לומדים.

המזכירות תעביר את החומר לחוות דעתו של רופא האוניברסיטה ותודיע לתלמיד.ה על ההחלטה באמצעות ה"מידע האישי לתלמיד"

ערעורים על החלטת הרופא

תלמידים אשר מבקשים לערער על החלטת הרופא רשאים להגיש ערעור בפני ועדת ערעורים אוניברסיטאית.

הבקשה תוגש בדוא"ל לכתובת: apeal@tauex.tau.ac.il בצירוף החומר וחומר נוסף תומך. התלמידים רשאים להופיע בפני הוועדה ולהגיע אליה עם מלווה.

להלן מועדי התכנסות ועדת ערעורים  בשנת הלימודים תשפ"ב:

9.11.21

7.12.21

4.1.22

15.2.22

15.3.22

12.4.22

10.5.22

7.6.22

5.7.22

עקב משבר הקורונה, וועדת ערעורים על התאמות בבחינות לא יכלה לזמן תלמידים המעוניינים בכך, להופיע בפניה בעת הדיון בעניינם.

עם סיום משבר הקורונה. וועדת ערעורים תשוב להתכנס ולפגוש תלמידים.

מרכזת ועדת ערעורים: ענת קורן-דרור

דוא"ל  apeal@tauex.tau.ac.il

טלפון 03-6407289

התאמות לימודיות לתלמידים בעלי לקויות למידה

המרכז לאבחון לקויות למידה וקשב של דקאנט הסטודנטים מעניק מערך של תמיכה וסיוע לתלמידים בעלי לקויות למידה והפרעות קשב, והוא כולל שרותי אבחון, טיפול וליווי מקצועיים. במרכז נערכים אבחונים לאיתור לקויות למידה שמטרתם זיהוי מוקדי החוזק והקושי הלימודיים, הצעת דרכי סיוע, ובמידת הצורך, המלצה על התאמות לימודיות.
להלן קישור לאתר המדור:  https://www.tau.ac.il/learning-dissabilities

​​התאמות לימודיות לסטודנטיות הרות/ יולדות

התאמות לסטודנטים אשר שבו משירות מילואים

התאמות לימודיות לעולים חדשים

עולים חדשים זכאים לתוספת זמן של חצי שעה ושימוש במילון (ספר או מילון אלקטרוני המאושר ע"י משרד החינוך). עולה חדש הוא מי שנמצא בארץ מיום עלייתו ועד שבע שנים מתאריך זה. תלמידים עולים המעוניינים בהתאמות לימודיות, מתבקשים להעביר למזכירות תלמידים בדוא"ל צילום של תעודת עולה.

דוא"ל:  mazkirutart@tauex.tau.ac.il

התאמות לימודיות לתלמידים ששפת הלימוד העיקרית שלהם אינה עברית

תלמידים אלה זכאים לתוספת זמן של חצי שעה בבחינה ושימוש במילון (ספר) או מילון אלקטרוני המאושר על ידי משרד החינוך.

ניתן לפנות בנוגע ליישום התאמות לימודיות והתאמות לסטודנטים/ות במילואים ו/או לסטודנטיות הרות/יולדות לסגנית ראש מנהל לענייני תלמידים והוראה- גלית נבה שינדלר,  דוא"ל:  galitns@tauex.tau.ac.il
​או למזכירת תלמידים פקולטית- ענת גינזבורג, דוא"ל:   anatgi@tauex.tau.ac.il