סדרי בחינות

1. רשאים להיבחן תלמידים אשר רשומים לקורס ושמם מופיע ברשימת הנבחנים.

2. תלמידים הנכנסים לחדר הבחינה חייבים להציג תעודה מזהה נושאת תצלום. תלמידים אשר לא יציגו תעודה מזהה יורשו להיבחן רק לאחר אישור בכתב ממזכירות תלמידים כללית. (חדר 205)

3. ביום הבחינה רשימת הנבחנים והחלוקה לחדרים תתפרסם על המסך במבואה לבנין מכסיקו.  התלמידים יכנסו לחדרי הבחינה אך ורק לפי חלוקה זו.

4. התלמידים הנבחנים מתבקשים להיכנס לחדר הבחינה 15 דקות לפני מועד תחילתה.

5. הנבחנים רשאים לקרוא את טופס הבחינה רק לאחר קבלת אישור מהמשגיח.ה.

6. תלמידים המגיעים באיחור לבחינה רשאים להיכנס לחדר הבחינה רק במהלך שלושים הדקות הראשונות של הבחינה. לאחר מכן, לא תותר כניסת תלמידים לבחינה.

7. התלמידים הנבחנים חייבים להישמע להוראות הניתנות ע"י המשגיח.ה או המורה; כמו כן עליהם לקרוא ולמלא אחר ההוראות המופיעות על טופס הבחינה ו/או על כריכת מחברת הבחינה.

8. תלמידים שנכנסו לבחינה והחליטו לא להיבחן, חייבים להישאר בחדר הבחינה לפחות שלושים דקות לאחר תחילתה ולהחזיר למשגיח.ה את מחברת הבחינה והשאלון. במקרה זה הציון שייקבע הוא "0".

9. אין להעתיק, לצלם, להקליט, לשדר, לאחסן במאגר מידע בכל דרך שהיא, בין מכנית ובין אלקטרונית או בכל דרך אחרת כל חלק שהוא מטופס הבחינה. הבחינה מוגנת בזכויות יוצרים.