"כמו שמספרים בהוליווד: סיפור וסגנון בקולנוע המודרני" מאת דיוויד בורדוול

הופיע הספר החמישי בסדרת טיש לקולנוע וטלוויזיה – "עומק שדה"

28 פברואר 2019
 "כמו שמספרים בהוליווד: סיפור וסגנון בקולנוע המודרני" מאת דיוויד בורדוול

הופיע הספר החמישי בסדרת טיש לקולנוע וטלוויזיה – "עומק שדה",   "כמו שמספרים בהוליווד: סיפור וסגנון בקולנוע המודרני" מאת דיוויד בורדוול, בהוצאת בית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש והוצאת עם עובד.

בספר כמו שמספרים בהוליווד עונה חוקר הקולנוע הוותיק דיוויד בורדוול לביקורות שלפיהן הקולנוע האמריקני העכשווי שונה בקיצוניות מהוליווד הקלסית. האם סרטים עמוסים פיצוצים ממוחשבים, עריכה מסחררת וקרבות אין סופיים בין גיבורי־על לחייזרים מובילים בהכרח לגיבוב דימויים חסר היגיון? האם בגלל הצורך למכור משחקי מחשב ומוצרים נלווים איבדו היוצרים את היכולת לגולל סיפורים לכידים כפי שידעו פעם, בעידן של חלף עם הרוח וקזבלנקה?

לפרטים נוספים על הספר באתר של עם עובד