מסלול דו חוגי

סה"כ לתואר - 61 ש"ס

תלמיד המסיים שנה א' בתכנית דו-חוגית ומבקש להתקבל לתכנית חד-חוגית בשנה ב', יהיה כפוף לדרישות המופיעות במסלולים השונים. השלמת חובות הלימודים החסרות בתכנית לא תיארך יותר משנת לימודים אחת. המעבר מותנה באישור ראש בית הספר ובפגישה עם יועץ אקדמי.

תכנית הלימודים

שנה א'

מבואות ותרגילים

26 ש"ס

יסודות בבימוי א'

2 ש"ס

"כלים שלובים" שיעורי העשרה

סה"כ שנה א'

28 ש"ס

שנה ב'

מבואות ותרגילים

7 ש"ס

תיאוריות קולנועיות עכשווית

"כלים שלובים" - שיעורי העשרה

שנים ב' ג'

שיעורי בחירה -עיוניים*

14 ש"ס

שנה ג'**

מס' שעות

סמינר (כתיבת עבודה סמינריונית)

4 ש"ס

סמינר  (כתיבת עבודת רפרט)

סה"כ לתואר

61 ש"ס

סטודנטים שהשלימו את הפרוסמינר ״תיאוריות קולנועיות מודרניות ועכשוויות״ בסמסטר א' שנה ב' יכולים לקחת סמינרים כבר בסמסטר ב' שנה ב'.

תלמידי התכנית הדו-חוגית רשאים לקחת שיעורים בהפקה ובתסריטאות באישור ראשי המגמות ועל בסיס מקום פנוי. מתוך שיעורים אלה, אפשר להכיר ב-2 ש"ס לכל היותר בתור שיעורי בחירה עיוניים. מעבר ל-2 ש"ס אלה הקורסים בהפקה או בתסריטאות שאינם בתכנית הלימודים של התכנית הדו-חוגית יהוו שעות עודפות ולא יכללו במניין השעות לתואר.