בחינות

לוח הבחינות ומועדיהן מתפרסם בידיעון באתר הפקולטה באינטרנט.

בכל הקורסים, כולל לימודי עזר, נערכות בחינות או מוטלות על התלמידים עבודות.

התלמיד חייב לקבל ציון חיובי בכל קורס בו הוא משתתף.
לכל בחינת מעבר ניתנים שני מועדים. תלמיד שלא עמד בבחינה במועד א' או שלא ניגש לבחינה במועד זה, רשאי להיבחן במועד ב'.
בהתאם לנוהלי האוניברסיטה קיים מועד בחינות מיוחד, אליו זכאי לגשת תלמיד שלא ניגש למועד א' או ב' בגלל שירות מילואים, תלמידה שילדה או תלמיד שקיבל אישור מיוחד להיבחן במועד זה מוועדת ההוראה. בקשה למועד מיוחד יש להגיש בטופס בקשה לוועדת הוראה  עד 72 שעות ממועד פרסום ציון מועד ב'. לא יתקבלו בקשות החורגות ממסגרת זמן זו.

היעדרות מבחינה גוררת דיווח "לא נבחן"  (260).

תלמידים בתכניות דו-חוגיות יבדקו לפני הרשמתם לקורסים אם אין חפיפה בין מועדי הבחינות בשתי היחידות. במקרים של חפיפה במועדי בחינות או בטווח של עד 24 שעות משעת תחילת הבחינה בקורסי חובה בשני יחידות הלימוד, יגיש התלמיד בקשה למועד מיוחד לוועדת ההוראה.

חפיפה בין מועדי בחינות בקורסי בחירה  או בקורס חובה וקורס בחירה אינה מזכה את התלמיד במועד מיוחד.

תלמידים המעוניינים לכתוב בחינה באנגלית יגישו, מראש, לאורית צילר - מזכירת בחינות (מכסיקו 202), "טופס כתיבת בחינה באנגלית".