לימודים לקראת "תעודת אמן"

לדרישות המעבר לקראת תעודת אמן - ראו למטה ב"מידע נוסף"

התעודה שתוענק: תעודת אמן  - ציון הכלי

משך הלימודים ל"תעודת אמן" הוא שנתיים. במשך תקופת הלימודים על התלמיד להשתתף בשיעורים, בסדנאות ובפעילויות מוזיקליות הנוגעות לתחום התמחותו.

תנאי קבלה

ללימודים לקראת "תעודת אמן" יתקבלו תלמידים אשר סיימו בהצלחה את לימודיהם לתואר "בוגר אוניברסיטה במוזיקה" (.B.Mus) בציון גמר "טוב" (80) לפחות ו"טוב מאוד" (90) במקצוע הראשי. מועמדים שנרשמים לתעודת אמן לאחר הפסקה של שנה לפחות מסיום לימודיהם לתואר ראשון, חייבים בבחינת כניסה, אלא אם כן יוחלט אחרת.

תלמידים בעלי תואר שני המעוניינים להמשיך ללימודי  "תעודת אמן", קבלתם מחייבת אישור ועדת הוראה יחידתית. כמו כן, לימודי תעודת אמן לאחר סיום תואר שני באותו התחום מחייב אישור מיוחד של ועדת ההוראה.

תלמידים ממוסדות אחרים בעלי תואר "בוגר אוניברסיטה במוזיקה" (.B.Mus) יידרשו לעמוד בבחינות כניסה ולהציג את הישגיהם בתחום התמחותם.

בעלי תואר "בוגר אוניברסיטה" (.B.A.) יהיו חייבים בבחינות כניסה ובמידת הצורך בהשלמות שייקבעו ע"י ועדת ההוראה.

דרישות סיום

בתום הלימודים על התלמיד להופיע בשני רסיטלים באורך מלא*. בשני הרסיטלים תבוצענה שתי תכניות שונות. תלמידים לקראת תעודת אמן בכלי תזמורתי חייבים להשתתף בכל החזרות והקונצרטים של תזמורות ביה"ס. תלמידים מחו"ל הלומדים לקראת תעודת אמן אינם חייבים בלימודי עברית ברמת "פטור".

*במסלול למוזיקה קאמרית על התלמיד להופיע בשלושה רסיטלים באורך מלא.

תכנית הלימודים

** חובת ליווי (לא נכלל במניין הנקודות לתואר( - 12 ש"ס

זמרה

מס' שעות