לימודים לקראת התואר "דוקטור לפילוסופיה"

הוועדה היחידתית לתלמידי מחקר מטפלת בכל המסלולים לתואר השלישי בפקולטה לאמנויות. מטרתה לאשר אך ורק הצעות מחקר ועבודות דוקטורט מקוריות והעשויות להוביל לחידושים משמעותיים בתחום הנחקר.

ההנחיות שלהלן באות בנוסף להנחיות בתקנון האוניברסיטאי לתלמידי מחקר (במקרה של סתירה בין התקנון היחידתי לאוניברסיטאי, יקבע התקנון האוניברסיטאי)

מסלולי הלימודים לתואר שלישי

בפקולטה לאמנויות ניתן ללמוד לקראת תואר שלישי באחד משני מסלולים:

1. מסלול רגיל
  2. מסלול ישיר
  • תלמידים בעלי תואר מוסמך שאינם עומדים בתנאי הקבלה יוכלו להגיש מועמדותם להתקבל כ"מועמד לתלמיד מחקר".
  • בעלי התארים M.F.A. ו M.Mus יופנו ללימודי התואר השני מחקרי (M.A.) כמפורט בנספח מס' 1. לאחר השלמת התואר השני המחקרי בציונים הנדרשים יוכלו להגיש מועמדותם ללימודי התואר השלישי.