חילופי סטודנטים עם אוניברסיטאות בחו"ל

בעקבות הגברת שיתוף הפעולה בין אוניברסיטת תל-אביב לבין אוניברסיטאות שונות בחו"ל ולאור הגידול במגוון תחומי ההוראה, שלא כולם נלמדים באוניברסיטת תל-אביב, מעודדת הפקולטה לאמנויות את תלמידיה ללמוד חלק מתכנית הלימודים שלהם באוניברסיטאות בחו"ל במשך סמסטר אחד או שניים, בדרך זו יוכלו התלמידים להעשיר את עולמם האקדמי, להכיר רעיונות חדשים, שיטות הוראה חדשניות וגישות שונות, להיחשף לתרבויות וליצירות אמנות שאינן נגישות בארץ ולתחומי הוראה שאינם נלמדים באוניברסיטת תל-אביב.

מידע לסטודנטים יוצאים בחילופי סטודנטים בקישורית https://rector.tau.ac.il/student-exchange

יש לקבל אישור מסגנית ראש מנהל לענייני תלמידים והוראה לענייני תלמידים והוראה.

התכנית מיועדת לתלמידים שסיימו שנת לימודים קודמת בממוצע ציונים של  80 ומעלה לפי הפירוט הבא:

תלמידי תואר ראשון - שנת לימודים קודמת של 40 ש"ס לפחות

תלמידי תואר שני - שנת לימודים קודמת של 20 ש"ס לפחות