תארים ותעודות

תואר ראשון:

"בוגר אוניברסיטה" (.B.A)

התואר מוענק למסיימים לימודי תואר ראשון  בפקולטה לאמנויות

"בוגר אוניברסיטה באדריכלות" (.B.Arch)

התואר מוענק למסיימים לימודי תואר ראשון בביה"ס לאדריכלות

"בוגר אוניברסיטה באמנויות" (.B.F.A)

התואר מוענק למסיימים לימודי תואר ראשון במגמת הפקה בחוג לקולנוע וטלוויזיה

ביה"ס למוזיקה - ארבעה מסלולים

1. "בוגר אוניברסיטה במוזיקה" (.B.Mus)
    התואר מוענק לתלמידי ביה"ס למוזיקה המסיימים באחת המגמות המעשיות לימודי התואר הראשון במסלול החד-חוגי.
  2. "בוגר אוניברסיטה"  (.B.A)
    התואר מוענק לתלמידי ביה"ס למוזיקה המסיימים בשתי מגמות (מעשית ומוזיקולוגיה) לימודי התואר הראשון במסלול החד-חוגי.
  3. "בוגר אוניברסיטה" (.B.A)
    התואר מוענק לתלמידי ביה"ס למוזיקה המסיימים במגמה למוזיקולוגיה לימודי התואר הראשון בשילוב חוג אחר  במסלול דו-חוגי
  4. מסלול חד חוגי באחת המגמות המעשיות ולצידה חוג נוסף  (חוג לאחר תואר ובמקביל לתואר) בתחום   אחר באוניברסיטה. משך הלימודים – ארבע שנים

הערה: לימוד בשתי מגמות מעשיות בביה"ס יתאפשר רק במקרים חריגים בלבד ובאישור ועדת   ההוראה של ביה"ס.

לימודים לאחר תואר:

תנאי קבלה ונוהל "פטורים" - בתקנון האוניברסיטאי

לימודי תעודה:

תעודות לימודי תעודה מוענקות לתלמידים אשר השלימו את לימודיהם במסלול לימודים לתעודה כמפורט:

• אוצרות ומוזיאולוגיה*
  • תעודת אמן בביה"ס למוזיקה

תואר שני:

לימודי התואר השני הם המשך ללימודי התואר הראשון ומטרתם להעמיק את ידיעותיו של התלמיד ולאפשר לו התמחות מעשית-מקצועית או עיונית-מחקרית בתחום התעניינותו.

לתלמיד המבקש ללמוד לקראת תואר שני בפקולטה לאמנויות, עומדות שתי אפשרויות לבחירת מסלול לימודים כמסגרת עיקרית:

לימודים אינטרדיסציפלינריים בתכנית הבינתחומית לתואר שני באמנויות או לימודים דיסציפלינריים באמנות התיאטרון, תולדות האמנות, קולנוע וטלוויזיה, מוזיקולוגיה, אדריכלות.

"מוסמך אוניברסיטה" (.M.A)
התואר מוענק לתלמידים  שסיימו את לימודי התואר השני המחקרי או העיוני, ולמסיימי תואר שני בקומפוזיציה ותיאוריה של המוזיקה - מסלול לתואר שני משותף לביה"ס למוזיקה ולמגמה למוזיקולוגיה.

"מוסמך אוניברסיטה באמנויות" (.M.F.A)

התואר מוענק לתלמידים שסיימו את לימודי התואר השני במגמה מעשית  בקולנוע וטלוויזיה ובאמנות התאטרון.

"מוסמך אוניברסיטה במוזיקה" (M. Mus)

התואר מוענק לתלמידים אשר סיימו את חוק לימודיהם במגמות המעשיות כמפורט בתכניות הלימודים של ביה"ס למוזיקה.

תואר שלישי:

"ד"ר לפילוסופיה" (.Ph.D)

התואר מוענק לעומדים בחובות הלימודים לתואר שלישי.

מידע והרשמה ללימודי תואר שלישי אצל גלית נבה שינדלר, בנין מכסיקו, חדר 202.

טלפון: 03-6405192, דוא"ל: galitns@tauex.tau.ac.il