משך הלימודים תואר ראשון ושני

• תשע"ה
  • תשע"ד
  • תשע"ג

משך הלימודים לתואר ראשון בחוגים השונים הוא שלוש שנים (שישה סמסטרים) ומתכונת הלימודים הרגילה היא תכנית לימודים מלאה.
משך הלימודים בביה"ס למוזיקה הוא ארבע שנים (שמונה סמסטרים).
משך הלימודים בביה"ס לאדריכלות הוא חמש שנים (עשרה סמסטרים).

משך הלימודים לקראת התואר השני הוא שנתיים, לרבות חובת הגשת עבודת הגמר או בחינת הגמר. תלמיד התואר השני יורשה להאריך את משך לימודיו לתואר בשנה נוספת אך ורק באישור ועדת ההוראה ​.

"מתכונת הלימודים הרגילה לתואר ראשון באוניברסיטת תל-אביב היא תכנית לימודים מלאה. עם זאת, בחוגים בהם אין חובה ללמוד לימודים מלאים, ניתן יהיה ללמוד לימודים חלקיים בהיקף שלא יקטן מ-50%.מהתכנית הנורמטיבית השנתית ( מספר שעות התקן לתואר ,חלקי מספר שנות התקן לתואר) .

תלמיד, אשר מסיבה כלשהי יבקש ללמוד בהיקף הקטן מ-50%, יפנה בבקשה מראש לוועדת ההוראה החוגית". בכל מקרה,  התלמיד חייב לסיים את לימודיו במסגרת  הזמן התקני לתואר, כאמור לעיל.

לתשומת לבכם: שכר הלימוד של כל תלמיד נקבע לפי מספר השעות אליו הוא רשום. ניתן לבטל קורסים רק בפרק הזמן שניתן ע"י הפקולטה . תלמיד אשר יפרוש במהלך הסמסטר מקורס אליו נרשם, יחויב בתשלום גם עבור קורס זה.