שיטות רישום

• תשע"ה
  • תשע"ד
  • תשע"ג

הרישום לקורסים בפקולטה לאמנויות מתבצע באחד מהאופנים הבאים וכל תלמיד יקבל לביתו מידע אישי לגבי אופן ההרשמה ומועדה.

לא יאושרו מועדים מיוחדים בגלל התנגשות במועד בחינות. על התלמיד לקחת תקנה זו בחשבון בעת הרישום לקורסים.

שיטת ה"מכרז" (bidding), בה התלמיד יזין למערכת ממוחשבת את הקורסים בהם הוא מבקש להשתתף והשיבוץ ייעשה בשיטת ה"מכירה הפומבית": לרשות כל תלמיד יעמוד סכום של נקודות שאותן הוא יקצה בהתאם להעדפותיו לכל קורס. בשיבוץ לקורס יועדפו תלמידים שיקצו את מספר הנקודות הגבוה ביותר.

את מגבלת המקומות בקורס יוכל התלמיד לראות על מסך הנתונים.

הזנת המכרז תיעשה באמצעות האינטרנט במערכת הבידינג או במעבדת המחשבים של הפקולטה בבניין מקסיקו חדר 118.

רישום בשיטת המכרז מחייב  את התלמיד להצטייד בקוד המענה הקולי שלו! ניתן יהיה לצפות בתוצאות המרכז (BIDDING) , עם פרסומן, באתר בו נרשמתם לקורסים.

בחוג לקולנוע הרישום לקורסים בשנה א' הוא במנות, ומתבצע באמצעות הבידינג.

בבית הספר לאדריכלות הרישום הוא בשיטת המנות. מכתב מפורט יישלח לתלמידים.