האוניברסיטה הבינלאומית של ונציה

האוניברסיטה הבינלאומית של ונציה מבוססת על שיתוף פעולה בין-אוניברסיטאי, שבו חברה בין השאר גם אוניברסיטת תל-אביב.

תלמידים מכל אחת מהאוניברסיטאות החברות בהסכם זה מוזמנים ללמוד בקורסים הניתנים במסגרתה. כל הקורסים ניתנים באנגלית. לאחר קבלת פטור ע"ס הלימודים באוניברסיטת ונציה מותנה בעמידה בדרישות האקדמיות המפורסמות ע"י המזכירות האקדמית ובאישור יועץ.

תלמיד המעוניין לקחת חלק בתכנית, יגיש ליועץ היחידה בה הוא לומד את רשימת הקורסים בהם הוא מבקש להשתתף, ויקבל מראש את אישור היועץ האקדמי להכרה בקורסים אלה כחלק מתכנית לימודיו לתואר, בכפוף לעמידה בדרישות התכנית. כמו כן, יש לקבל אישור בכתב מע' משנה מנהלית לדקאן לענייני תלמידים.

תלמידים שנסיעתם לוונציה אושרה, ישלימו את כל חובותיהם האקדמיות עד נסיעתם. במקרים שהדבר אינו מתאפשר בגלל לוח הזמנים, יש להפנות בקשה לוועדת ההוראה של הפקולטה לא יאוחר מהיום האחרון לסמסטר שלפני נסיעתם.

לקבלת פרטים נוספים יש לפנות למזכירות היחידה .