קריטריונים להצטיינות דקאן – תואר ראשון

קריטריונים להצטיינות דקאן (עבור הישגים בשנה"ל תשע"ז)

הצטיינות דקאן תינתן ל-3% מהתלמידים המצטיינים ביותר בכל אחת מיחידות הפקולטה על סמך הישגיהם בשנת הלימודים הקודמת.

תלמידי חד-חוגי - בתנאי שהשלימו 34 ש"ס לפחות (תלמידי אדריכלות 40 ש"ס לפחות), בממוצע של 90 לפחות.

או

השלימו את כל החובות האקדמיים על פי תכנית הלימודים (בחוג/ביה"ס בו הם מקבלים הצטיינות) של השנה עליה ניתנת ההצטיינות.

תלמידי דו-חוגי - בתנאי שהשלימו 20 ש"ס לפחות בממוצע של 90 לפחות ובחוג השני 16 לפחות  בציון  85

או

תלמידים הגוררים לימודים באחד מחוגי הלימוד (מעבר לשנות התקן) אינם זכאים לקבל הצטיינות דקאן.

תלמידים שקיבלו תעודת הערכה מטעם הרקטור או מטעם הדקאן, יצוין הדבר ברשומת הלימודים שלהם.