מידע לסטודנט

מטרת הלימודים

• לאפשר לתלמידי הפקולטה התמודדות עם היבטים נוספים ובין תחומיים באמנויות ויצירת מערכת תומכת ורחבה ללימודיהם הספציפיים.
  • לאפשר לתלמידי פקולטות אחרות לרכוש ידע בסיסי בתחומי הלימוד של הפקולטה לאמנויות.

מבנה החטיבה

חטיבת שיעורי הבחירה מורכבת משיעורים פרונטליים הניתנים במסגרת חוגי הפקולטה לאמנויות.

נוהלי ההרשמה

א. תלמידי הפקולטה לאמנויות אשר יבקשו להירשם לשיעור בחירה מתוך החטיבה, יוכלו להירשם אך ורק לשיעור שמחוץ לחוג האם שלהם. ההרשמה תתקיים בחוג האם במועד ההרשמה של החוג.

ב.  תלמידים מפקולטות אחרות ירשמו לשיעורי בחירה במשרדי מזכירות התלמידים, בניין מכסיקו חדר 202.

תלמידים אלה מתבקשים להצטייד מראש בטופס רישום מתאים  שפרטיו ימולאו  במזכירות החוג/הפקולטה שלהם.

הרישום יתקיים ביום ה'  19.10.17,  בין השעות 09:30 - 12:30 או במייל לכתובת: mazkirutart@tauex.tau.ac.il​

ג. חל איסור מוחלט להירשם לקורסים ששעות ההוראה שלהם חופפות, לרבות קורסים מחטיבת לימודי הבחירה.

מועדי הבחינות

יש להתעדכן בלוח הבחינות של כל חוג על-פי השתייכותו הארגונית.