לימודי תעודת הוראה במוזיקה

המסלול להוראת מוזיקה

המסלול מיועד לבוגרי ביה"ס למוזיקה (עם תואר B.Mus. במוזיקה או B.A. במוזיקולוגיה) המעוניינים להורות בביה"ס העל - יסודי. המסלול שם דגש מרכזי על הוראת מקצועות תורת המוזיקה והמיומנויות המוזיקליות ופונה בהתאם לכך בראש ובראשונה לבוגרי המגמות ניצוח וקומפוזיציה. במקביל לכך ועם השלמות מתאימות במקצועות הרלבנטיים, המסלול מוצע גם לתלמידי המגמות לביצוע מוזיקלי ולמוזיקולוגיה.
הלימודים מתקיימים בביה"ס לחינוך. משך הלימודים הוא בין שנה לשנתיים. חלק מהקורסים הייעודיים ייפתחו אחת לשנתיים, אך ניתן להתחיל ללמוד במסלול בכל שנה נתונה. ניתן להירשם למסלול לאחר השלמת שלוש שנים מלאות מחובות התואר הראשון בביה"ס למוזיקה, זאת בתנאי שהושלמה המכסה הנחוצה של מקצועות הליבה במוזיקה כנדרש ע"י ועדת הקבלה.

אחריות מנהלית וכתובת לבירור פרטים מזכירות החוג לתכנון לימודים, טל. 03-6406045 או לגילה לוי-נוה, מזכירת סטודנטים, טל. 6408460. פרטים נוספים בידיעון ביה"ס לחינוך באתר ביה"ס לחינוך  www.education.tau.ac.il.

לייעוץ מקצועי ניתן לפנות לד"ר אורי רום: urom@post.tau.ac.il

למידע נוסף