מלגות

בית הספר למוזיקה מעניק מלגות לתלמידיו בכל שנות לימודיהם ובכל מגמות הלימוד*.

המלגות מוענקות לפי הקריטריונים הבאים:

1. הצטיינות במקצוע הראשי (נגינה בכלי, בזמרה, בקומפוזיציה ובניצוח)

2. השתתפות פעילה בתזמורת הסימפונית, באנסמבלים הקאמריים והווקאליים השונים ובמקהלה הקאמרית

3. מצב לימודים כללי ומומצע ציונים

4. תרומה לפעילות בית הספר

5. מצב כלכלי

הערה: מלגות מיוחדות לעזרה ותמיכה בגין מצב כלכלי מחולקות ע"י דקנאט הסטודנטים. מומלץ לסטודנטים המצויים בקשיים כלכליים לפנות לדקנאט ולברר זכאותם לקבלת מלגות אלו.

במהלך שנת הלימודים תפיץ המזכירות טפסי בקשה למלגות. יש להגיש את הטפסים הממולאים (בצורה מלאה ומדוייקת) להנהלת ביה"ס במועד שיקבע ויפורסם. בקשות שיושו לאחר המועד שיפורסם לא יובאו לדיון. ועדת מלגות מיוחדת, בראשות ראש ביה"ס, תדון בבקשות והמלגות מחולקות לאחר תום שנת הלימודים.

סטודנטים במעמד מיוחד בביה"ס יהיו זכאים גם הם לתמיכה במסגרת מלגות ביה"ס. הנהלים להגשת הבקשות זהים לאלו של התלמידים מן המניין.

*יהיו רשאים להגיש מועמדות לקבלת מלגת הצטיינות אך ורק סטודנטים שעמדו בכל דרישות תוכנית הלימודים בה הם רשומים, לרבות דרישות המקצוע הראשי ובכלל זאת בחינות המעבר/סיום במועדם.