זכאות לתואר

תלמיד אשר סיים את כל חובותיו לתואר רשאי לקבל אישור "זכאות לתואר". היוזמה לקבלת אישור זה היא באחריות התלמיד.

תלמיד שסיים את כל חובותיו לתואר יפנה באמצעות אתר "מידע אישי לתלמיד" – "טופס טיולים למסיימי לימודים" - "בקשה לסיום לימודים".

הבקשה מועברת לבדיקה, אישור וטיפול של מזכירות היחידה, מדור שכ"ל, ספריות האוניברסיטה ומזכירות הפקולטה.

תלמיד בתכנית דו-חוגית יקבל את האישור על זכאותו לתואר רק לאחר מילוי חובותיו האקדמיות בשתי יחידות הלימוד.

אין אפשרות לשפר ציון לאחר הוצאת אישור הזכאות לתואר. באישור הזכאות מפורטות יחידות הלימוד שאותן סיים התלמיד, ציון הגמר ומועד הזכאות לתואר. כל מידע נוסף על לימודי התלמיד ניתן לראות ב"רשומת הלימודים".

טקס חלוקת התארים מתקיים מדי שנה בחודש יוני. כדי להיכלל בין המשתתפים בטקס יש להגיש את הבקשה לסיום לימודים ב"מידע האישי לתלמיד" לא יאוחר מסוף ינואר 2018.