סדרת הרשת של משה רוזנטל, בוגר בית הספר לקולנוע, CONFESSTLV זכתה בפרס הבימוי בפסטיבל סדרות הרשת הבינלאומי בסיציליה

סדרת הרשת הפרובוקטיבית של היוצר והבמאי משה רוזנטל, בוגר בית הספר לקולנוע, CONFESSTLV זכתה בפרס הבימוי בפסטיבל סדרות הרשת הבינלאומי בסיציליה, בו התחרתה מול 80 סדרות רשת מובילות מרחבי העולם!

15 אוגוסט 2017
סדרת הרשת של משה רוזנטל, בוגר בית הספר לקולנוע, CONFESSTLV  זכתה בפרס הבימוי בפסטיבל סדרות הרשת הבינלאומי בסיציליה

סדרת הרשת הפרובוקטיבית של היוצר והבמאי משה רוזנטל, בוגר בית הספר לקולנוע, CONFESSTLV  זכתה בפרס הבימוי בפסטיבל סדרות הרשת הבינלאומי בסיציליה, בו התחרתה מול 80 סדרות רשת מובילות מרחבי העולם!

הסדרה  " CONFESS TLV " שמציגה שמונה פרקים קצרים המקוטלגים כקטגורית פורנו, מבוססת על וידויים אמתיים של משתמשי אפליקציות סקס-דייטינג, בהם שואף רוזנטל להציג פרספקטיבה אחרת לסקס המודרני. הסדרה זמינה לצפייה באתר confesstlv.com וגם בהוט VOD.

אתר: confesstlv.com

אייטמים וביקורות: