סדרת "עומק שדה - סדרת טיש לקולנוע וטלוויזיה" במבצע מיוחד

הוצאת עם עובד במבצע מיוחד לחברי וחברות בית הספר לקולנוע וטלוויזיה

05 אפריל 2022
סדרת "עומק שדה - סדרת טיש לקולנוע וטלוויזיה" במבצע מיוחד

לכבוד חג הפסח, הוצאת עם עובד יוצאת בהטבה מיוחדת לכל ספרי ״עומק שדה – סדרת טיש לקולנוע וטלוויזיה״ של בית הספר. כל ספר מוצע במחיר מיוחד של 45 ש״ח לתלמידות/ים, בוגרות/ים והסגל של בית הספר.

בית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש באוניברסיטת תל אביב ייסד בשנת 2016 את סדרת ספרי העיון "עומק שדה – סדרת טיש לקולנוע וטלוויזיה" בהוצאת "עם עובד" בשיתוף אוניברסיטת תל אביב. הסדרה עוסקת בהיבטיו השונים של המדיום הקולנועי ממגוון רחב של גישות תיאורטיות, היסטוריות ואסתטיות, תוך מתן קדימות לחקר הקולנוע והטלוויזיה הישראליים. מטרתה לחשוף עבודות מחקר מקוריות מישראל ותרגומים של מחקרים קלאסיים ועכשוויים לחוקרים, סטודנטים ולציבור הרחב, ולעודד יצירת שיח קולנועי ביקורתי ועדכני בישראל.

הרכישה דרך אתר ההוצאה. יש להכניס את הקופון: עומקשדה-45