סיור מודרך בתערוכה "אנשים prima facie"

05 בפברואר 2016, 11:00
הגלריה האוניברסיטאית לאמנות ע"ש גניה שרייבר
ללא תשלום
תערוכה "אנשים prima facie": סיור מודרך

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ

הגלריה האוניברסיטאית לאמנות ע"ש גניה שרייבר ויד מישל קיקואין

עבודות מאוסף יגאל אהובי לאמנות

התערוכה "אנשים prima facie", אשר מכילה עבודות מאוסף יגאל אהובי לאמנות, תציג בין התאריכים 27.12.2015 - 01.04.2016 בגלריה האוניברסיטאית לאמנות ע"ש גניה שרייבר.

בתאריך 05.02.2016 יתקיים סיור מודרך בתערוכה, בשעה 11:00, הגלריה האוניברסיטאית לאמנות ע"ש גניה שרייבר.

הסיור יתמקד ביצירותיהם של אנדי וורהול, ריצ'רד אבדון, נס פיטר-פלדמן וצ'אק קלוז, אשר יוצרים במגוון רחב של מדיומים דיוקנאות של אנשים שונים- בין אם אנונימיים, מכרים או מפורסמים. במהלך הסיור נבחן כיצד הבחירה להשתמש במדיומים כמו ציור, צילום, וידאו או אריגה משפיעה על אופני הבניית וייצוג דיוקנאות אלו ומאירה "פנים חדשים" שלהם.

את הסיור תעביר איריס גלעד, סטודנטית לתואר שני בתולדות האמנות באוניברסיטת תל אביב המתמחה באמנות מזרח-תיכונית עכשווית.

במהלך היום יתקים אירוע "פנים מול פנים", לפרטים נוספים לחץ כאן

אוצר: מתן דאובה

הגלריה פתוחה לקהל בימים א'-ד' 19:00-11:00; יום ה' 21:00-11:00; יום ו' 14:00-10:00.

הכניסה חופשית.

הכניסה לגלריה דרך כיכר אנטין, רחוב חיים לבנון פינת איינשטיין, משמאל לשער הכניסה הראשי.

טלפון: 03-6408860