הפקת גמר: "רק בהצבעה: פרפורמנס פדגוגי תלוי-מקום" - יצירתה של אפרת שטינלאוף | החוג לאמנות התיאטרון

במסגרת "טריבונה" מופעי גמר  של תלמידי תואר שני במסלול שחקן-חוקר-יוצר

11 במאי 2017, 20:00
בית הספר הדמוקרטי הפתוח ביפו, רח' נועם 8, תל אביב
ללא תשלום
 "טריבונה": מופעי גמר במסלול שחקן-חוקר-יוצר | רק בהצבעה: פרפורמנס פדגוגי תלוי-מקום - יצירתה של אפרת שטינלאוף

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ

החוג לאמנות התיאטרון

מסלול שחקן-חוקר-יוצר, בסיוע קרן הפקות ע"ש אהלה הלוי ז"ל

החוג לאמנות התיאטרון באוניברסיטת תל אביב מעלה שלוש יצירות מקוריות של מסלול שחקן-יוצר-חוקר, המציע התנסות מקצועית ביצירה בימתית מקורית. הלימודים מכוונים לפיתוח מחקרי וביצוע ניסיוני של הצגות תיאטרון ופרפורמנס, כאשר היוצרים והיוצרות הם בעלי אחריות כוללת על יצירתן.

היצירות יעלו במסגרת "טריבונה" – אירוע בן ארבעה ימים בו יוצגו עבודות הגמר של מאיה בואנוס, אנה בן שלמה, ואפרת שטינלאוף. היצירות עוסקות במשפט אייכמן, במערכת החינוך הישראלית, ובחברות אישית במרחב הישראלי-הפלסטיני, תוך חיפוש אחר שפה בימתית ייחודית וניסיונית.

ההפקות מועלות בתמיכת קרן אהלה הלוי ז"ל.

רק בהצבעה: פרפורמנס פדגוגי תלוי-מקום - יצירתה של אפרת שטינלאוף

יצירה המזמינה את הקהל לחזור אל ספסל הלימודים לטעימה מטלטלת מיום בחייהם של תלמידים בבית הספר. הצופים-תלמידים מוזמנים לחוות - ולתהות - לגבי העומס, התכנים, השיטה וההשפעה שיש למערכת החינוך על הבניית זהותם האישית והלאומית של ילדי ישראל.

זוהי יצירה תלוית-מקום, השואבת את המבנה והמרכיבים האמנותיים מהדיאלוג עם בית הספר שבו היא מתרחשת. ביצירה משתתפת קבוצת נשים, יוצרות שותפות, שלכל אחת מהן קשר למערכת החינוך – כאם, כמורה או כמורה לעתיד.

תאריכים ושעות: יום א' 7.5.17 בשעה 20:00

יום ב' 8.5.17 בשעה 20:00

יום ג' 9.5.17 בשעה 20:00

יום ה' 11.5.17 בשעה 20:00

מקום: בית הספר הדמוקרטי הפתוח ביפו, רח' נועם 8, תל אביב

משך ההצגה: שעה ורבע

הכניסה חופשית. מספר המקומות מוגבל. יש לשריין כרטיסים מראש.

הכניסה חופשית. מספר המקומות מוגבל.

לשריון כרטיסים למופע זה יש לשלוח מייל לכתובת berner@mail.tau.ac.il ולציין את המופע ומספר הכרטיסים המבוקש

להפקות נוספות:

" סינדרום E - קונצרט בשלוש מערכות

"פרלוד ופוגה בארבע ידיים"