הצגה: ביבר הזכוכית

בהשתתפות: שירן גרוס, יניב הלפגוט, אורנה כץ, אבירם קליך

הפקה: עדי אטון

עיצוב תוכנייה: שביט בנשטוק

"מה שמאיר את העולם היום הוא אור קר ומסנוור כמו ברק" (טנסי ויליאמס)

להציץ ולהיפגע.

משפחה אחת, שלוש נפשות והתנגשות בלתי פוסקת בין חלומות למציאות יוצרים טרגדיה בלתי נמנעת. טום, בחור צעיר אשר מחפש משמעות גדולה יותר לחיים מעבודתו במפעל לייצור נעליים, מנסה בכל כוחו לברוח ממחויבותיו, הרחק אל עולם הרוח שהקולנוע והספרות מציעים. לורה, הגדולה ממנו בשנה, רגישה מדי לאכזריותו של העולם ומוצאת נחמה באוסף חיות מזכוכית ותקליטים ישנים כסביבה תומכת ומכילה. אמנדה, אם המשפחה, מנסה בכל כוחה להעניק חיים טובים יותר לילדיה, תוך עיוורון מוחלט לצרכיהם. תקוותם של השלושה מתנקזת אל מחזר שמוזמן לבית כמימוש החלום של שלושתם: "לצאת מארון מתים בלי להזיז אף מסמר".

ביבר הזכוכית הוא מהמחזות המשפיעים במאה ה-20 אשר הנחיל למחברו, טנסי ויליאמס, הצלחה עולמית. המחזה חוזר לבמה בהפקת  החוג לאמנות התאטרון בבימויו של אלדר גרויסמן, תלמיד תואר שני בבימוי. בסיוע קרן הפקות ע"ש הדס דרור ז"ל.

תאריכים ושעות:

26.5.14 – 20:30
27.5.14 – 20:30
29.5.14 – 20:30
30.5.14 – 13:00
1.6.14 – 20:30
2.6.14 – 20:30
3.6.14 – 13:00

משך ההצגה: כשעה ורבע

שריון כרטיסים בטלפון 03-6407480 או בקופה בכניסה לאולם החל מחצי שעה לפני תחילת ההצגה.

הכניסה לאוניברסיטה בימים א' – ו' משער 8 (דן-בוכנר) ברחוב חיים לבנון, בשישי ושבת הכניסה דרך שער 4. שערים אחרים עלולים להיות סגורים.