ערב עיון: "Brain Screens: Interfacing Motion Pictures and Neuroscience"

Special Symposium

14 בדצמבר 2015, 16:00 - 20:00
אולם 206א, בניין מכסיקו
ללא תשלום
ערב עיון: "Brain Screens: Interfacing Motion Pictures and Neuroscience"

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ, אוניברסיטת תל-אביב

החוג לקולנוע וטלוויזיה בשיתוף בית הספר סגול למדעי המוח

האירוע בתמיכת תוכנית מרכזי המצוינות (I-CORE), ביוזמת הוועדה לתכנון ותקצוב הקרן הלאומית למדע

סימפוזיון מיוחד בהשתתפותו של פרופ' מארק סאגר - חוקר מוביל, שזכה פעמיים בפרס האוסקר על פיתוח טכנולוגי בתחום האפקטים המיוחדים בסרטים אוואטר, ספיידרמן 2 וקינג קונג. פרופ' סאגר עומד בראש מעבדה לטכנולוגיות הנפשה, במוסד לביוטכנולוגיה באוקלנד (ניו-זילנד). המעבדה מפתחת טכנולוגיה חדשנית המאפשרת אינטראקציה עם דמויות מחשב, וזאת על-בסיס מודלים הלקוחים מעולם חקר המוח.

הרצאתו של פרופ' סאגר תינתן במסגרת סימפוזיון שעניינו שילוב בין חקר המוח לקולנוע ומדיה דיגיטלית בהשתתפות מרצים מתחומים אלה.

האירוע יתקיים ביום שני ה-14.12.2015, בין השעות 20:00-16:00 באולם 206א, בניין מכסיקו, אוניברסיטת תל-אביב.

ההרצאות יינתנו בשפה האנגלית.

האירוע פתוח לקהל הרחב.