קונצרט כינור ופסנתר – ארנון ארז וחגי שחם

פורה – סונטה מספר 1 לכינור ופסנתר אופ' 13 בלה מזור

פורה – סונטה מספר 2 לכינור ופסנתר אופ' 108 במי מינור

רוול – סונטה (1897)

ארנון ארז - פסנתרן ישראלי שמתמחה בין השאר במוזיקה קאמרית. בפעילותו המקצועית עוסק ארז בנגינה באולמות קונצרטים וכן בהקלטות. ארז הופיע באולמות רבים, ביניהם קארנגי הול בניו יורק, בטהובן האלה בבון, אלטה אופר בפרנקפורט, הקרולסזאל במינכן, מוזיקפריין בווינה, האודיטוריום החדש בלובר שבפריז וכן וויגמור הול בלונדון. כמו כן הוא השתתף בפסטיבלים ברחבי העולם וניגן כסולן בהופעות משותפות עם התזמורת הפילהרמונית הישראלית, התזמורת הסימפונית חיפה, התזמורת הסימפונית SWF מבאדן-באדן ותזמורת הפסטיבל "באנף" בקנדה. ארז מלמד בבית הספר למוזיקה ע"ש בוכמן-מהטה של אוניברסיטת תל אביב.

חגי שחם - ככנר סולן, הופיע עם רבות מן התזמורות החשובות בעולם, ביניהן התזמורת הקאמרית האנגלית, תזמורת רשות השידור הבריטית, התזמורת הפילהרמונית המלכותית של ליברפול, התזמורת הסימפונית הלאומית של אירלנד, התזמורת הלאומית של בלגיה, התזמורת הסימפונית הצרפתית ועוד. בשנת 1985 הוזמן להצטרף אל אייזק שטרן ופנחס צוקרמן בקונצרט גלה בקרנגי הול, ואחריו הזמין אותו זובין מהטה לנגן את הקונצרט הכפול של ברהמס בקרנגי הול. הוא ביצע כסולן את אותה היצירה עם מישה מייסקי ומהטה בחגיגות השבעים של התזמורת הפילהרמונית (2006). הוא מופיע גם ברסיטלים ובקונצרטים של מוזיקה קאמרית. מאוגוסט 2007 עד דצמבר 2010 לימד שחם כפרופסור לכינור באוניברסיטת דרום קליפורניה בלוס אנג'לס. כיום הוא פרופסור בבית הספר למוזיקה ע"ש בוכמן-מהטה באוניברסיטת תל אביב ומדריך כיתות אמן, בעיקר בישראל ובאירופה.

הכניסה חופשית