הצגה: "חתונה של דם" מאת פדריקו גרסיה לורקה

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ, אוניברסיטת תל-אביב

החוג לאמנות התיאטרון

בסיוע קרן הפקות ע"ש הדס דרור ז"ל

ביום החתונה, לוקחת הכלה את ארוסה לשעבר, ליאונרדו, ובורחת איתו ליער. אם החתן, שולחת את בנה לרדוף אחריהם ולהוכיח את גבריותו. המרדף אחריהם לתוך היער מסכן את חייו.

המחזה מתחיל באמא שנותנת לבן שלה סכין. זהו מבט על חברה שבה המוות הוא גורם מאחד, מנחם ומרגיע. בחברה כזאת יש כוח גדול לנשים השכולות. הן מחזיקות בבלעדיות על השכול: ככל שאישה איבדה יותר- כך כוחה בחברה גדול יותר. הנשים משמרות את מצב המלחמה, הן מוכנות להקריב את הגברים אך לעולם לא תיהרגנה בעבור מלחמה זאת. זהו כתב אשמה נגד חברה שבה אמא טובה היא אמא שהקריבה את בנה. חברה שבה האינדיבידואל השואף להיאחז בחיים- נתפס כמעורפל ומאיים.

מאת: פדריקו גרסיה לורקה |  תרגום: דורון תבורי  | בימוי: מור לידור

מוזיקה מקורית – איוונה קייס | עיצוב תפאורה- שמוליק דוידסון | עיצוב תלבושות – מריאלה פיבניקה  | עיצוב תאורה – יואב בראל

ההצגה תקיים באולם שוטלנדר (אולם 140), בניין גילמן, אוניברסיטת תל-אביב בתאריכים הבאים:

יום שישי 22.01.16 בשעה 12:00 ובשעה 14:00

יום רביעי 27.01.16 בשעה 16:00

יום חמישי 28.01.16 בשעה 21:00

יום ראשון 31.01.16 בשעה 18:00 ובשעה 21:00

משך ההצגה: שעה וחצי ללא הפסקה.

הכניסה חינם, אך מספר המקומות מוגבל.

הזמנת כרטיסים בטלפון 03-6407480 או בקופה בכניסה לאולם החל מחצי שעה לפני תחילת ההצגה.

הכניסה לאוניברסיטה בימים א' – ו' משער 8 (דן-בוכנר) ברחוב חיים לבנון, בשבת הכניסה דרך שער 4. שערים אחרים עלולים להיות סגורים.