אירוע סאונד: "Second Culture Session"

Prof.Brandon LaBelle

03 בדצמבר 2015, 21:00 - 20:00
הגלריה האוניברסיטאית ע"ש גניה שרייבר
ללא תשלום
אירוע סאונד: "Second Culture Session"

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ, אוניברסיטת תל-אביב

החוג לתולדות האמנות

אירוע סאונד:

פרופ' ברנדון לה-בל (Prof. Brandon LaBelle)

האקדמיה לאמנות ועיצוב ברגן, נורווגיה (Bergen academy of art and design, Norway)

אירוע הסאונד הינו בהשראת המושג "התרבות השנייה" שהתפתח בצ'כוסלובקיה טרם פירוקה. הפרפורמנס מהווה הרהור ומדיטציה אודות גבולות טריטוריאליים ופוליטיקה של השמע. מה יישמע במסגרת התרבות השנייה? האם ישנה אפשרות לבצע שמע שני (שמע נוסף?), כזה המאפשר חלל(ים) לקיום פוליפוני של שמע(ים) וסאונד? ביצירת מפגש של שמיעה קולקטיבית, הפרפורמנס מציג את הסאונד כמדיום המכונן סובייקטיביות, ומבקש מאתנו לשמוע מעבר לנוקשות הטריטוריאלית של התרבות הראשונה, זאת על מנת ליצור צומת ארעי לאקוסטיקה משחררת.

ברנדון לה-בל הוא פרופסור באקדמיה לאמנות ועיצוב ברגן, נורווגיה וכן גם אמן, סופר ותיאורטיקן העוסק בתרבות סאונד, קול ושאלות של תיווך.

האירוע יתקיים ביום חמישי ה-03.12.2015 בין השעות 20:00-19:00, בגלריה האוניברסיטאית ע"ש גניה שרייבר ויד מישל קיקואין.

הכניסה חופשית