שיח חוויתי עם השחקנית יבגניה דודינה, בתערוכה "אנשים prima facie": "פנים מול פנים"

17 במרץ 2016, 18:00 - 19:00
הגלריה האוניברסיטאית לאמנות ע"ש גניה שרייבר
ללא תשלום

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ

הגלריה האוניברסיטאית לאמנות ע"ש גניה שרייבר ויד מישל קיקואין

עבודות מאוסף יגאל אהובי לאמנות

הינכם מוזמנים לשיח חוויתי עם השחקנית יבגניה דודינה
ביום חמישי, 17 במרץ, בשעה 18:00 בגלריה האוניברסיטאית ע"ש גניה שרייבר

איך נכנסים לדמות?

כל פורטרט מציע לנו להיכנס לתוך עולמה של הדמות המתוארת. מתוך הבנה זו נצא למסע מרתק אל נבכי ומהות אמנות המשחק ונציץ אל מאחורי הקלעים של עולם התיאטרון. בשיחה עם יבגניה דודינה, תספר השחקנית המוערכת כיצד בונים דמות בתיאטרון, כיצד נכנסים אליה ואיך היא מצליחה, בכל פעם מחדש, להפוך למישהי אחרת על הבמה. דודינה תחלוק איתנו את ניסיונה העשיר ותדבר על המתח הקיים בין זהותה שלה, לבין הזהות הבדויה של הדמות בנרטיב מדומיין. יבגניה דודינה היא שחקנית בעלת רפרטואר עשיר, הכולל דמויות בלתי נשכחות ששיחקה על בימות התיאטרון, מסכי הטלוויזיה והקולנוע. בין היתר, שיחקה בעיבוד הבימתי לסרט 'פרסונה' את דמותה של אליזבת פוגלר השותקת, אשר גם עבודתה של אן קוליאר 'אישה עם מצלמה (פרסונה)', המוצגת בתערוכה 'אנשים', מתייחסת לדמות זו.

התערוכה "אנשים prima facie", אשר מכילה עבודות מאוסף יגאל אהובי לאמנות, תציג בין התאריכים 27.12.2015 - 01.04.2016 בגלריה האוניברסיטאית לאמנות ע"ש גניה שרייבר.

אוצר: מתן דאובה

הגלריה פתוחה לקהל בימים א'-ד' 19:00-11:00; יום ה' 21:00-11:00; יום ו' 14:00-10:00.

הכניסה חופשית.

הכניסה לגלריה דרך כיכר אנטין, רחוב חיים לבנון פינת איינשטיין, משמאל לשער הכניסה הראשי.

טלפון: 03-6408860