הרצאת אורח בנושא "Iconography, decoration and techniques: continuity and innovations in the mosaics of Alexandria"

Prof. Anne-Marie Guimier-Sorbets

06 בדצמבר 2015, 12:00
חדר 208, בניין מכסיקו
ללא תשלום

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ, אוניברסיטת תל-אביב

החוג לתולדות האמנות

הרצאות אורח:

פרופ' אן-מארי גימייה-סורבה (Prof. Anne-Marie Guimier-Sorbets)

אוניברסיטת פריז מערב-נאנטר (Université de Paris Ouest-Nanterre)

במסגרת השיעור של ד"ר טלילה מיכאלי "האמנות ההלניסטית: מרכז ופריפריה", בחוג לתולדות האמנות, יתקיימו שתי הרצאות אורח של פרופ' אן-מארי גימייה-סורבה, מאוניברסיטת פריז מזרח-נאנטר.

ביום ראשון ה-06.12.2015 בשעה 12:00 תתקיים הרצאה בנושא:

"Iconography, decoration and techniques: continuity and innovations in the mosaics of Alexandria"

ביום שלישי ה-08.12.2015 בשעה 10:00 תתקיים הרצאה בנושא:

"Hellenistic and Imperial painted tombs at Alexandria as expressing beliefs in the afterlife"

ההרצאות תתקיימנה בחדר 208, בנין מכסיקו באוניברסיטת תל-אביב ויינתנו בשפה האנגלית.

הקהל מוזמן.