אודות החוג לאמנות התיאטרון

ליעוץ ומידע נוסף

החוג לאמנות התיאטרון באוניברסיטת תל אביב הוא מהוותיקים והמובילים בישראל למחקר ולהוראה עיונית ומעשית של תיאטרון. מלמדים בו, זה לצד זה, מיטב החוקרים ויוצרי התיאטרון בארץ.

בחוג לאמנות התיאטרון ניתן ללמוד לתואר ראשון (BA), שני (MA) ושלישי (דוקטורט) במגוון תחומי הידע והמחקר של תיאטרון מקומי ובינלאומי, קלאסי, מודרני ועכשווי וכן להתמחות לתואר שני (MFA) בתוכניות מיוחדות למשחק, בימוי, עיצוב, בימוי בקהילה ויצירה אישית.

החוג לאמנות התיאטרון מהווה קהילה אקדמית פעילה ותוססת למחקר וליצירה. במסגרת החוג פועל תיאטרון האוניברסיטה אשר מעלה הפקות מגוונות בפני הקהל הרחב בהן מיישמים הסטודנטים את הכשרתם המעשית והעיונית.

החוג לאמנות התיאטרון באוניברסיטת תל אביב מתגאה בבוגריו הרבים, אשר לאורך השנים השתלבו ביצירה התיאטרונית בארץ ובעולם כשחקנים, במאים, מעצבים, מחזאים, דרמטורגים וחוקרים מהשורה הראשונה.

למידע מפורט על תכניות הלימוד בתואר הראשון לחצו כאן

למידע מפורט על תכניות הלימוד בתואר השני לחצו כאן