פסטיבל טריבונה

חגיגת מופעי גמר במסלול המופע העצמאי של הפקולטה לאמנויות

29 ביולי 2024, 18:00
מקסיקו, אום שוטלנדר (140)
פסטיבל טריבונה

למה הדלת האדומה הזאת?
כי היא מחברת באופן גלוי או סמוי בין המופעים המקוריים שתראו בטריבונה:
זו הדלת שמובילה למשפחות ולבתים ולחשיפה הבין-אישית של מה שקורה בהם – גם אהבה וגם שברים.
זה גם הסף לבשורה שאנחנו לא רוצות לקבל. והמעבר לגילוי של זהות ופער.
זו הדלת המתקלפת של שכבות הזיכרון. ודימוי מתרבות אחרת.
זה האדום של הכאב וגם של היצר. זו הדלת שמובילה גם החוצה, לתרגול של מבט משותף על כל זה.

מסלול מופע עצמאי לתואר שני נוטל מקום מרכזי בחוג לאמנות. התיאטרון ובפעילויות הפקולטה לאמנויות. הפרויקטים שנוצרים בו, ועולים בפסטיבל טריבונה, מוצגים על במות חיצוניות וזוכים בהכרה ובהצלחה. תפיסתו הולמת את מרכזיותו וחשיבותו של תחום המופע העצמאי בארץ ובעולם.
זירת המופע העצמאי, הכורכת את החשיבה האסתטית ואת חקר הביצוע בחוויות חיים משמעותיות, היא תמיד התנסות מורכבת, בוודאי בעת מלחמה, בזמנים של ערעור קיומי ושיבוש חברתי עמוק. הודות לרוח ולכוח היצירה, האופטימיות והסולידריות, יחד עם צוות מלווה מסור ומחויב, מתקיים פסטיבל טריבונה.

אוניברסיטת תל אביב, בניין מקסיקו ובניין גילמן - אולם שוטלנדר (140)
להזמנת מקומות מראש דרך האתר: https://bit.ly/tktstau

לצפיה בתוכניה ובפוסטר האירוע