מסלול למצטיינים במשחק במסגרת תואר ראשון ושני באמנות התיאטרון

תואר ראשון ושני במהלך 4 שנים בלבד.

הכשרה מקצועית במשחק, בשילוב לימודים עיוניים, בהוראת אנשי מקצוע הטובים בארץ

השתתפות בהפקות החוג לתיאטרון עם במאים מקצועיים וסטודנטים לבימוי.

אודישנים יתקיימו למועמדים לאחר הרשמה לאוניברסיטה לפי תנאי הקבלה של האוניברסיטה בתאום מראש: 03-6409506

מנהלת החוג

ראשת החוג:

דר' שרון אהרונסון להבי

ראש התכנית:
יעל קרמסקי

עוזרת מנהלית:
ליאורה טופז
טלפון: 03-6408452

מטרת התוכנית: הכשרת שחקנים ברמה הביצועית והאקדמית הגבוהה ביותר על ידי צוות מורים וחוקרים מהמובילים בארץ.

התכנית מחולקת לשני שלבים*:

תואר ראשון (BA) – בניית תשתית של יסודות טכניים בתחומי המשחק, הדיבור, השירה והתנועה, בשילוב עם לימודים עיוניים מקיפים ומעמיקים בסוגיות היסטוריות, אסתטיות ופרשניות של אמנות התיאטרון.

תואר שני (MFA) – שיכלול ויישום של ידע ביצועי ועיוני המוביל להתמקצעותם של הסטודנטים בתחום המשחק, כמו גם במחקר עיוני כבסיס להיותם אמני תיאטרון.

הסטודנטים בתוכנית למצטיינים במשחק משתתפים במהלך לימודיהם בהפקות של במאים מקצועיים ושל סטודנטים לבימוי בחוג אשר עולות בתיאטרון האוניברסיטה. כמו כן, בשיתוף עם בית הספר לקולנוע וטלוויזיה על שם "סטיב טיש" מקבלים הסטודנטים הכשרה במשחק בקולנוע ומשתתפים בסרטי סטודנטים.

*הערה: המעבר מתואר ראשון לשני בתוכנית המצטיינים במשחק מתרחש בסימסטר השני של שנת הלימודים השלישית ומותנה בציון ממוצע של 85 בקורסים העיוניים וציון של 90 בקורסים המעשיים של התואר הראשון.

סגל מקצועות הביצוע