אודות ביה"ס לאדריכלות ע"ש עזריאלי

לימודים לתואר בוגר באדריכלות B.Arch

ולתואר שני "מוסמך אוניברסיטה" .M.A באדריכלות

מטרת ביה"ס

עיסוקה של האדריכלות הוא עיצוב הסביבה הפיזית של האדם. תפקיד האדריכלות לשרת את האדם על מורכבותו הנפשית והחברתית.

ביה"ס לאדריכלות ע"ש עזריאלי יעניק ללומדים בו בסיס תרבותי רחב מתוך ראיית הסביבה הפיזית של האדם כראי התרבות של החברה בה היא נוצרת.

ביה"ס יטפח מחשבה עצמאית המבוססת על אחריות חברתית וסביבתית, ידע טכנולוגי, מורשת העבר וראייה ביקורתית של הנעשה בהווה.

ביה"ס  יעניק ללומדים בו בסיס מקצועי איתן מתוך ראיית האדריכלות כמעשה אומנות ואמנות כאחד.

ביה"ס  ישמר ויטפח צוות הוראה מעולה וישאף לאתר פוטנציאל הוראה בקרב הדור הצעיר.

ביה"ס  יחרוט מצוינות מחקרית ומקצועית על דגלו, יכשיר את בוגריו לעמדות מובילות בתחומי האדריכלות המעשית והתיאוריה האדריכלית ובכך, ישאף להיות המוביל בתחומו בארץ.

לפרטים נוספים:

תואר ראשון