הסטודנטים המצטיינים בקורס אדריכלות וירטואלית

רים בדראן, איה עבד אלחאלק, שיר תיכון, שי בלנק, כפיר כהן, מיאן בראנס, מוחמד סלאם, נדב שטיין

22 אוגוסט 2023
סדנת אדריכלות וירטואלית - פרויקטים מצטיינים

הפרויקטים המצטיינים בקורס אדריכלות וירטואלית VR

ב17.7.23 הסתיים המחזור השני של סדנת אדריכלות וירטואלית של בית הספר לאדריכלות ע"ש דוד עזריאלי, הפקולטה לאומנויות ע"ש דוד ויולנדה כץ.

במסגרת הסדנה סטודנטים של שנה רביעית (מתוך חמש שנים) של לימודי אדריכלות לומדים להשתמש במערכות של מציאות מדומה ותוכנות ייעודיות ובעצמאותם ליצור מודלים תלת ממדיים וירטואלית שניתן לחוות אותם כמציאות לכל דבר.

השנה הסטודנטים קיבלו תרגיל מאתגר במיוחד, אשר נבנה בשיתוף עם ראש בית הספר לאדריכלות, ד"ר רועי קוזלובסקי: מבנה  אדריכלי דמוי קובייה הונגרית ( RUBIK CUBE) שנמצא מחוץ לכדור הארץ, במצב שאין כוחות כבידה, גרביטציה.

מטרת התרגיל היא לעודד את הסטודנטים ליצור אדריכלות פורצת דרך וחדשנית.

הפרוייקטים המצטיינים:

רים בדראן - איה עבד אלחאלק