אודות התכנית

כל הפרטים אודות התכנית ללימודי עיצוב במה, קולנוע ולטלוויזיה

אודות התכנית ללימודי עיצוב במה, קולנוע ולטלוויזיה

אודות התכנית

• תכנית חדשה ומיוחדת המשלבת לימודי עיצוב לבמה לקולנוע ולטלוויזיה ומציעה התמחות מקצועית ברמה הגבוהה ביותר בתחומים אלה.זוהי תכנית ייחודית המתבססת על מגוון עשיר של נושאים עיוניים הנלמדים בפקולטה לאמנויות וכן על הוראה מקצועית מעמיקה ועל פעילות הפקתית בפקולטה ומחוצה לה.
  • הכשרה מקצועית נרחבת זו, שאין כמותה בארץ, בתחומי התיאטרון, הקולנוע, הטלוויזיה והאופרה, פותחת בפני הבוגרים אופק תעסוקתי רחב. היא עונה על צורך לאומי הנובע מביקוש לאנשי מקצוע ברמה גבוהה בתחומים אלה.
  • בנוסף לזה שהתכנית מספקת לימודים מקיפים וידע נרחב בסביבה טכנולוגית-דיגיטלית, ישנו דגש על יצירתיות אישית, התפתחות והתמחות בפיתוח שפה אישית אסתטית.

מבנה הלימודים

הלימודים יתנהלו בתחום העיוני ובתחום המעשי במהלך ארבע שנות לימוד. בתום השנה השנייה יעמדו התלמידים בפני ועדה מקצועית שתכוון אותם, על סמך הישגיהם, להמשך לימודים בבמסלול הישיר לתואר M.F.A בעיצוב, או להשלמת לימודי תואר B.A בתכנית הרב תחומית באמנויות.

התכנית נותנת תואר "מוסמך אוניברסיטה" B.A באמנויות בתכנית הרב-תחומית ובנוסף M.F.A בעיצוב בארבע שנים במקום חמש שנים.