בוגרי בית הספר לקולנוע וטלוויזיה קטפו את פרסי האקדמיה הישראלית לטלוויזיה

נציגי בית הספר הפגינו נציגות מכובדת בטקס שהתקיים מוקדם יותר השבוע, וסיכם את שנת 2020 על המסך הקטן

13 אפריל 2021
בוגרי בית הספר לקולנוע וטלוויזיה קטפו את פרסי האקדמיה הישראלית לטלוויזיה

בית הספר לקולנוע וטלוויזיה על שם סטיב טיש מברך את בוגרי ומרצי בית הספר שזכו השבוע בפרסי האקדמיה הישראלית לטלוויזיה לשנת 2020.

בטקס, שהתקיים זו השנה ה18, זכתה הסדרה "לבנון - גבולות הדם", אותה יצרו דוקי דרור ואיתי-לנדסברג-נבו (יחד עם רינהרט ביטס), בפרס בקטוגריית סדרת התעודה הטובה ביותר; יוצרי הסדרה זכו גם בקטגוריית בימוי ויצירת סדרה תעודית ועובדתית; כמו כן זכו על עבודתם בסדרה רון כצנלסון, בקטגוריית הצילום בסדרה תעודית ועובדתית, וגל גופר, בקטגוריית עריכת תמונה בסדרה תעודית ועובדתית.

אלון זינגמן ודני סירקין זכו שניהם בקטגוריית הבימוי בסדרת דרמה - זינגמן עבור הסדרה "מנאייכ", סירקין עבור הסדרה "טהרן".

ניר ברגר ויובל פרידמן היו חלק מצוות התסריטאים שזכה בפרס התסריט בתכנית סאטירה, מערכונים ובידור, עבור "היהודים באים".

גיא רז זכה בפרס הצילום בסדרה עלילתית, עבור הסדרה "הטבח":

תולי חן זכה בפרס בקטגוריית המקליט בסדרה עלילתית, עבודה הסדרה "שעת נעילה":

ברכות לזוכים!