הצגה: דור Door to: מאחורי כל דלת יש סיפור

החוג לאמנות התיאטרון

קשת - האגודה למען הקשיש בת"א-יפו

הצגה חגיגית לבני משפחה וחברים

דור Door to פרוייקט קהילתי מסקרן בהשתתפות תלמידי החוג וקשישים חברי מרכז אביבים שיעלה בחוג החל מה-24/6 לשלוש הצגות.

אנו שמחים להזמינכם להשתתף בסיום פרויקט מרתק שבו "הקהילה" בדמות כ-30 חברי מרכז אביבים, חצתה את רחוב לבנון והצטרפה אל 19 סטודנטיות וסטודנטים לתיאטרון בפקולטה לאמנויות לתהליך בין דורי מרתק בזירת התיאטרון.

כל אחד מאיתנו נכנס לזירת המפגש עם ה"אחר" עם דעות קדומות, תפיסות מפלות, שיפוטיות וביקורת, למה? כי ככה אנחנו בני אדם, גם אם זה לא נעים.

בזירת המפגש התאטרונית, כלי השיפוט מוסטים לטובת ראיית ה"אחר" כשחקן, שותף לתהליך חקירה או חפירה, שבו ייחשפו אותן דעות קדומות, במרחב שוויוני, בו כולם משמשים שחקנים-יוצרים.

תשאלו; האם זה היה קל? האם זה היה נוח? לא תמיד. בתחילה היה צורך ליצור "מרחב בטוח", לשבור את הקרח, להפיג חרדות, לטפח אמפטיה וליצור סולידריות כבסיס להתמודדות עם האמת שמתחת למעטה ה"פוליטיקלי קורקט".

מכאן, אחרי שנהינו "חברים" פתחנו בחפירה "ארכאולוגית", כאשר כלי ה"הצגה" שלנו לא היה דיבורים אלא תיאטרון; אימפרוביזציות, סצנות, נרטיבים דרמטיים, וכל משתתף בתהליך נצפה דרך כישוריו כאדם, כאמן, כיוצר וכשחקן.

מהשותפות הזאת נוצר המופע דור to Door, שמאפשר לכם הצופים הצצה מבעד לדלתות התהליך ולתוך הנושאים המורכבים שעימם התמודדנו.

כעת תורכם להתמודד עם עצמכם דרכינו.

אנא צפו בפרומו המצורף:

הכניסה חופשית.