תערוכת קווי הגנה מאז'ינו, בר-לב ומעבר

30 מאי 2021
תערוכת קווי הגנה מאז'ינו, בר-לב ומעבר

ד"ר ספי הנדלר

התערוכה "קווי הגנה. מאז'ינו, בר־לב ומעבר" היא חלק מפרויקט מקיף הנושא את הכותרת "קווי הגנה". הגלריה האוניברסיטאית ע"ש גניה שרייבר שמה לה למטרה לחולל שיח רחב, שחורג מעבר לגבולות האמנות החזותית ועוסק בשאלות מרכזיות לתקופתנו. הפרויקט כולל שיתוף פעולה ראשון מסוגו בין הגלריה האוניברסיטאית לבין המכון למחקרי ביטחון לאומי (INSS). במסגרתו מוצעת בגלריה סדרת הרצאות בניהול המכון, שבה משתתפים חוקרים, אנשי צבא, אנליסטים, מדינאים ואנשי תקשורת.

גליה גור זאב- אוצרת התערוכה

על התערוכה