Green Wall

הסלון
הסלון, קולקטיב אנייה, צילום: אסף ברנר

מה נותן לנו תפוח שגדל בעיר ?

 

שרשרת המזון העכשווית מזהמת את כדור הארץ. התפוח עובר מהחקלאי לבית האריזה, ומשם למשווק, לסופרמרקט, לאחסנה ולקירור, ורק אז לצרכן. תהליך זה פוגם משמעותית באיכותו של הפרי, מבזבז אנרגיה רבה ומזהם את הסביבה. השינוע צורך פי ארבעה מהאנרגיה שנותן לנו התפוח עצמו, ולמעשה הפרי מאבד עד 50% מערכיו התזונתיים עד שהוא מגיע אלינו.

 

גידול בעיר פותר את כל הבעיות הללו, ויש לו יתרונות נוספים: הנאה ושותפות ביצירת שטחים ירוקים בעיר, טיהור אוויר, בידוד אקוסטי ותרמי, ועיצוב ביופילי. חברת Green Wall, שתרמה את הצמחייה והטכנולוגיה לסלון שלפניכם, עוסקת בפיתוח טכנולוגיה מתקדמת המשיבה את הטבע ואת יתרונותיו לעיר. חברה זו מציעה פתרון לאתגר העירוני המרכזי של מחסור בשטחי קרקע ותורמת להפחתת השפעתה השלילית של בנייה אורבנית מואצת על בריאות האדם ועל הסביבה כולה.

 

Green Wall מגדלת צמחי נוי ומזון על קירות, תקרות וגגות, בתוך מבנים ומחוצה להם, תוך ניצול שטחים ורטיקליים הקיימים בעיר לכדי יצירת מרחב חיים טוב ומיטיב יותר. בעזרת טכנולוגיה מתקדמת, החברה מייצרת מערכות טבעיות, קלות לתחזוקה וחסכוניות בצריכת אנרגיה ומשאבים. ב־ Green Wallמגדלים בצורה וורטיקלית עד פי חמישה תוצרת מכל שיטת גידול עולמית אחרת ומספקים לקהל המקומי מזון טרי ובריא, תוך מזעור הפגיעה הסביבתית.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>