הצגה: "סיבה למסיבה בגלריה" מאת הרולד פינטר | החוג לאמנות התיאטרון

הצגה: "סיבה למסיבה בגלריה" מאת הרולד פינטר | החוג לאמנות התיאטרון

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ

החוג לאמנות התיאטרון

אירוע תיאטרוני תלוי מקום (Site-Specific) בגלריה האוניברסיטאית, המשלב פתיחת תערוכה עם עיבוד למחזה "סיבה למסיבה" מאת הרולד פינטר, והמזמין את הקהל לחוויה תיאטרונית קצת אחרת.

"סיבה למסיבה בגלריה"

על פי המחזה "סיבה למסיבה" מאת:  הרולד פינטר  |  תרגום, בימוי ועיבוד: ליהיא ענבר

עיצוב תלבושות: דלית ענבר  | עיצוב תאורה: יאיר ורדי

תערוכה: גלעד אפרת, ציורים 2014­-2016

בהשתתפות: ענאן אבו ג'אבר, דניאל בלינקי, ארי כהן, יערה לוקיץ, פול ממרן, דראל פורת, שחר קראוס, מיכל קרונזון, יאשה קריגר, ארנון רוזנטל, דור שחם

גאווין וויט, צנזור חדש בתפקידו, מזמין את הדמויות ואת הקהל לפתיחת תערוכת ציורים אבסטרקטיים של האמן גלעד אפרת, אותה הוא אוצר בגלריה האוניברסיטאית של אוניברסיטת תל אביב.

הדמויות המוזמנות הנן קבוצה של צעירים עשירים ומשפיעים, אנשי מפתח בתחומי האמנות, העסקים והבידור. אלה מגיעים למסיבה לבושים בטוב טעם, נהנים מהיין והכיבוד, מעריכים את האמנות, נפגשים עם מכרים, משוחחים על תחביבים ופעילויות פנאי, ועושים הכול כדי לא להזכיר את המלחמה שמתקיימת בחוץ.

ההצגה הינה שילוב בין עיבוד למחזה "סיבה למסיבה" מאת הרולד פינטר לבין אירוע הפתיחה בגלריה. האורחים בקהל, יחד עם הדמויות, מוזמנים לקחת חלק באירוע ומשתתפים בערב החגיגי.

ההצגה בוחנת חברה הנדרשת להשמיע קול אחד בלבד: קול הערב לאוזני הממשל ומפוקח על ידיו; קול שלא מותיר כל מקום לספקנות או לביקורת.

ההפקה מועלית בתמיכת קרן הפקות ע"ש לאונרד שך ז"ל.

ההצגות תתקיימנה בגלריה האוניברסיטאית לאמנות ע"ש גניה שרייבר, בסמוך לשער הראשי (שער 7) של אוניברסיטת תל אביב, רחוב חיים לבנון 55.

תאריכים ושעות:

3/1/2016 יום שלישי 21:00 | 4/1/2016 יום רביעי  21:00 | 5/1/2016 יום חמישי 21:0 | 8/1/2016 יום ראשון 21:0 | 9/1/2016 יום שני 21:00

10/1/2016 יום שלישי 21:00 | 11/1/2016 יום רביעי  21:00 | 12/1/2016 יום חמישי  21:00

לצערינו להפקה זו אזלו כל הכרטיסים לכל ההצגות

הכניסה חופשית. לכרטיסים: www.bit.ly/sibalmesiba