Night at the Movies - אירוע בינלאומי

לרגל חגיגות 50 שנים לבית הספר לקולנוע וטלוויזיה, ערכנו אירוע נוצץ בלונדון היפה

29 יוני 2022
Night at the Movies - אירוע בינלאומי
בתמונה: פסלון הBAFTA, האקדמיה הבריטית לאמנויות הקולנוע והטלוויזיה, שם נערך האירוע

ב-15 ליוני, 2022, יצאנו לדרך עם יריית הפתיחה הבינלאומית של חגיגות היובל של ביה"ס לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש. החגיגות התקיימו בלונדון בבנייני ה-BAFTA החגיגיים, במסגרת “Night In The Movies”, ערב ההתרמה השנתי לביה"ס מטעם אגודת הידידים הבריטית, Tel Aviv University Trust. אורח הכבוד של הערב היה כמובן לא אחר מחגי לוי עצמו (למרות שגם רות' וילסון מ"הרומן" קפצה לביקור) ולאחר ההקרנה התקיימה עימו שיחה מרתקת.

.

בתמונה: חגי לוי ורות' וילסון.

לרגל החגיגות, היוצר והבוגר המוערך חגי לוי יצר גרסת במאי קצרה ומיוחדת של 59 דק' של סרט הסטודנטים שלו משנת 1993, הפיצ'ר הראשון (והיחיד שלו) "שלג באוגוסט"!

בתמונה (מימין לשמאל): אתי ציקו, יוצרת ומנהלת קשרי חוץ ופסטיבלים של בית הספר, ירון בלוך, ראש בית הספר ואליאן בר, אחראית דסק אנגליה.

זה היה ערב מרגש שלא נשכח עוד הרבה זמן. תחנה הבאה: טריאסטה- איטליה!