אירוע מחווה למיליארדר סטיב טיש בניו יורק

ארגון ידידי אוניברסיטת ת"א בניו יורק ערך בשבוע שעבר אירוע מחווה למיליארדר סטיב טיש- המוכר גם כנדבן התומך בבית הספר לקולנוע וטלוויזיה על שמו.

11 דצמבר 2017
אירוע מחווה למיליארדר סטיב טיש בניו יורק

נציגים מכובדים ובכירים מהקהילה היהודית והישראלית בניו יורק התכנסו לאירוע היוקרתי שנערך בבניין IAC במנהטן כדי לחלוק לו כבוד, ביניהם: נשיא אוניברסיטת תל אביב פרופ' יוסף קלפטר, פרופ' רז יוסף- ראש בית הספר לקולנוע וטלוויזיה, ד"ר בועז חגין העומד בראש התוכנית העיונית, הדוקטורנטית ים קומן-בקר והבמאי יונה רוזנקיר שהציג את סרטו "The Dive" שמומן בחלקו מכספי קרן טיש. "בית הספר הוא אחד הסיבות שאנשים קוראים לתל אביב 'הוליווד של המזרח התיכון'. תלך לתל אביב, תבדוק את הקמפוס ותגלה את האנרגיות הנדירות וההתרגשות", אמר טיש בנאומו, "זה מקום שמצליח לשלב בין שני רעיונות שנראים מנוגדים: כבוד ותחייה מחדש של מסורות עתיקות, ורוח של יוזמה והמצאה מתמשכות".

קישור לכתבה המלאה בYNET:

תמונות מהאירוע: