טריבונה - פסטיבל מופעי גמר במסלול שחקן-יוצר חוקר

טריבונה - פסטיבל מופעי גמר במסלול שחקן-יוצר חוקר

טריבונה

פסטיבל מופעי גמר במסלול שחקן-יוצר חוקר

פסטיבל טריבונה אירוע מופעי הגמר של מסלול שחקן-יוצר חוקר, כולל ששה מופעים ייחודיים. ברוח המסלול, נוצרו הפרויקטים בתהליכי מחקר משמעותיים, בשפות אסתטיות מגוונות של תיאטרון ופרפורמנס ובשיתופי פעולה יצירתיים שיזמו היוצרות. הנושאים המעסיקים אותן מפעילים את המופע:  העיסוק בתקשורת הבין־אישית,  המשפחתית והחברתית ניכר בהדגשים שוניםחוויה של חוסר תקשורת והבדידות שהיא מייצרת,  הצורך ליצור מרחב אותנטי של הקשבה  וכן התמודדות עם שתיקה וההדהוד שלה במרחב הפרטי והכואב ביותר. עולה גם המאבק לזכור ולשחזר את מה שלא ניתן עוד להחיות, כאשר שפת המופע שותפה בתהליך, בהיותה המנגנון של הליכי הזיכרון והארכוב. נוכחת באופן מהותי גם החתירה למימוש שאיפות אישיות ולחציית גבולות,  דרך קריאת תיגר  נשית ופוליטית על מוסכמות חברתיות הנקשרת בערעור ובבנייה של שפת מופע חדשה.

המופעים מתקיימים באוניברסיטת תל אביב, בניין מכסיקו.

פסטיבל טריבונה מועלה בתמיכת קרן הפקות ע״ש אהלה הלוי ז״ל

היצירות המועלות בפסטיבל:

פעילה למען הקשבה  ׀ מבואה, קומה ב' (הרישום להצגה רק בקופות הפסטיבל באותו ערב)

יעל פינקלשטיין ׀ בית קטן, מי יודע? ׀ חדר 206 ב

ענת קימלמן ׀ חילופי עונות  ׀ חדר 121

פדאא זידאן ׀ בסוף האביב ׀ חדר 206 ב

ליטל נחום ׀ סבתא פרידה ׀ חדר 121

נטע כנפי אבשלום ׀ רשמקול ׀ חדר 206 ב

לפרטים על ההצגות והזמנת כרטיסים: