הצגה: "אחרי טרויה" - עינת יקיר | החוג לאמנות התיאטרון

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ

החוג לאמנות התיאטרון

הצגה: "אחרי טרויה"

אחרי טרויה, הצגה בבימוי עודד קוטלר בהשראת מיתוס מלחמת טרויה. העלילה מתרחשת בעיר ארגוס מספר שנים אחרי המלחמה, ועוקבת אחר מסעה של אנדרומכה, אלמנתו של הקטור נסיך טרויה, בניסיון לדרוש צדק.

מחזה: עינת יקיר (בעקבות אוריפידס וז'אן פול סארטר) | בימוי עודד קוטלר

עיצוב תפאורה אני אטדגי | עיצוב תלבושות ורוניקה שור | עיצוב תאורה יניר ליברמן | כוראוגרפיה מור לידור  |מוזיקה מקורית אפי שושני | שירה ג'ני שחר

בהשתתפות תלמידי שנה ג' בתכנית למצטיינים במשחק: אלדד בן תורה,

אדוה בר אל, דנה ברברשטיין, קרלוס גרזוזי, מיה דנה, אושרת יוספי, נועה ירקוני, שני כץ, שירי לוטן, נטה לויט, דור משען, מיכאל סברנסקי ופולינה לין סרג׳נט

המחזאית עינת יקיר והבמאי עודד קוטלר יוצרים גרסה מודרנית של מיתוס מלחמת טרויה המהדהדת לשאלות עכשוויות. העלילה מתרחשת בעיר ארגוס מספר שנים אחרי המלחמה. אנדרומכה, אלמנתו של הקטור נסיך טרויה, יוצאת למסע צדק, בו היא תובעת לחשוף בפני בנה את תוצאותיה הקשות של המלחמה. מסע זה מטשטש ומערער את זהויות המנצחים והמפסידים, ובוחן מחדש את המושג "נקמה".

ההפקה מועלית בתמיכת קרן הפקות ע"ש הדס דרור ז"ל, כהפקת תלמידי התכנית למצטיינים במשחק, שנה ג'.

תאריכים ושעות:

מוצאי שבת 20/5/17 בשעה 21:00

יום ראשון, 21/5/2017 בשעה 20:00

יום שני, 22/5/2017 בשעה 20:00

יום שלישי, 23/5/2017 בשעה 20:00

יום רביעי, 24/5/2017 בשעה 20:00

יום ראשון, 28/5/2017 בשעה 20:00

יום שני, 29/5/2017 בשעה 20:00

ההצגות תתקיימנה  באוניברסיטת תל-אביב, בניין גילמן, אולם שוטלנדר (140)

(הכניסה לאוניברסיטה בימים א' – ו' משער 8 (דן-בוכנר) ברחוב חיים לבנון, בשבת הכניסה דרך שער 4. שערים אחרים עלולים להיות סגורים)

​משך ההצגה כשעה ורבע

הכניסה חופשית. יש לשריין מקומות מראש