כנס פיקציה 7: "בוחן מציאות"

31-30 בינואר 2017

31 בינואר 2017, 9:30 - 19:30
אולם 206א, בניין מכסיקו
ללא תשלום
כנס פיקציה 7 "בוחן מציאות"

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ, אוניברסיטת תל-אביב

ביה"ס לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש

הכנס השביעי ללימודי טלוויזיה של בית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש

פיקציה 7: "בוחן מציאות"

ליל האירוע, עקרון ההחלפה, טרנספרנט, האח הגדול, בני ערובה, האנטומיה של גרי, 30 ש"ח לשעה, צייד הצ'כים, אמריקה נגד או. ג'י סימפסון, המדרגות - אלו רק חלק מתוכניות הטלוויזיה והטקסטים שנדבר עליהם השנה בכנס פיקציה 7 - בוחן מציאות, הכנס השביעי ללימודי טלוויזיה של בית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש, הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ, אוניברסיטת תל-אביב.

מעבר לפאנלים האקדמיים יתרחשו השנה שלושה אירועים מעניינים:
1. הרצאה (באנגלית) של חוקרת הטלוויזיה החשובה רוברטה פירסון, שתדון בסדרות שרלוק ואלמנטרי ובפעילות האינטרנטית שסדרות אלו יוצרות אצל קהל הצופים והצופות שלהם.
2. אירוע השקה לספר "הטלוויזיה שאחרי: דרמה ישראלית חדשה" מאת איתי חרל"פ.
3. פאנל של יוצרים/ות, א/נשי תעשיה וא/נשי רגולציה שיבחן את המתח בין היצירה הדוקומנטרית ותוכניות המציאות.

הכנס יתקיים בתאריכים 31-30 בינואר 2017, אולם 206א', בניין מכסיקו, אוניברסיטת תל-אביב.

הכניסה חופשית - על בסיס מקום פנוי.