נוהל נוכחות בגופי הביצוע של ביה"ס למוזיקה

• תשע"ה
  • תשע"ד
  • תשע"ג
  • תלמיד חייב להשתתף בכל מופע מטעם ביה"ס, שבו יידרש להשתתף ובכל אחת מהחזרות שייקבעו לקראת המופע, כולל חזרות ומופעים בתקופת החופשה. על התלמיד לשריין שעות התזמורת, בימי א', ד' 16.00 - 20.00, לחזרות ואירועים מיוחדים (מועדי החזרות של התזמורת ושל המקהלה ניתנים לשינוי לפי הצרכים).
    בגלל אופיים המיוחד של הלימודים במגמות המעשיות, עשויות להתקיים חזרות, הופעות ושיעורים אישיים גם בתקופות החופשות. פעילויות אלו יהוו חלק בלתי-נפרד מתוכנית הלימודים ומחובות הלימודים.

לפי הצורך ניתן לחלק את התלמידים בשיעורי ביצוע לקבוצות, לשנות מועדים ולקבוע חזרות נוספות.

• תלמיד, אשר יחסיר יותר משתי חזרות תזמורת, מקהלה, נוכחות בקורס הסדנה למוזיקה בת זמננו, או בסדנאות כלי הנשיפה (עץ ומתכת) ללא טעמים מוצדקים (כגון שירות מילואים או מחלה שיש לגביה אישורים רפואיים), לא תוכר השתתפותו בגופים הנ"ל, והוא יהיה חייב לחזור על השיעור בשנה שלאחר מכן.

• נוהל זה מתייחס גם למפגשים לימודיים מיוחדים – סמינרים, סדנאות וכו' – המתקיימים בנוסף למערכת השעות הרגילה. מועדי פעילויות אלו יפורסמו בעוד מועד ע"י מזכירות ביה"ס.

• תלמידי המגמה הווקאלית חייבים להשתתף בפרויקטים של המקהלה האורטורית ע"פ מועדים שיפורסמו מראש ע"י מזכירות ביה"ס.

• תקנוני משנה לכל אחד ואחד מגופי ביצוע יפורסמו בראשית כל שנה, ובהם יפורטו סדרי פעולת הגופים ונהלי הנוכחות הלכה למעשה. לתקנונים אלו יהיה תוקף מחייב למשך כל שנות הלימודים אליהן הם מתייחסים.
  •